verkocht

De Gebaksjuwelier gaat door!

Sinds begin 2023 stond het bedrijf te koop. Vanaf januari 2024 nemen Amber Eken en Jarne Vanglabeke het over. Dat is heel fijn nieuws!

Amber en Jarne zullen naast hun bedrijf “Creavispa” de glutenvrije bakkerij gaan draaien, aan de huidige locatie Schoolhof West in Culemborg. Een deel van het assortiment blijft hetzelfde, verder zetten ze hun eigen lijn neer. In een volgende nieuwsbrief stellen Amber en Jarne zich voor.

Het huidige team van de Gebaksjuwelier gaat niet mee met de nieuwe eigenaren. 9 december is onze laatste dag in de winkel. Tot die tijd kun je bij ons terecht voor je vaste glutenvrije producten en Sinterklaaslekkers. Laatste verzenddatum van de pakketten voor 2023 is op 7 december.

Houd de socials, nieuwsbrief en website in de gaten voor meer informatie.

Team Gebaksjuwelier –

Paula

Inschrijven nieuwsbrief

6 reacties

 1. Ineke op 24 oktober 2023 om 08:33

  Wat een geweldig nieuws! Een hele geruststelling dat we het heerlijke brood kunnen blijven kopen. En voor jou Paula moet het toch ook fijn zijn dat jouw mooie bedrijf voortgezet wordt. Maar ik ga je wel missen hoor!
  Tot gauw in de winkel,
  Groetjes, Ineke Omvlee

 2. Monique op 24 oktober 2023 om 10:32

  Wat superfijn voor je dat je mooie bedrijf, waar je hart en ziel in gestopt hebt, blijft bestaan. En niet alleen fijn voor jou, maar ook voor alle glutenvrij klanten uiteraard!

  En voor de toekomst wens ik je alle goeds bij wat je gaat doen!

 3. Jannienke op 29 oktober 2023 om 17:50

  Super fijn dat je opvolgers hebt en. Je kunt gaan richten op andere dingen

 4. Liesbeth op 2 november 2023 om 08:55

  O wat fijn!

 5. Colinda op 2 november 2023 om 19:20

  Heel fijn! Niet alleen voor ons maar ook voor jou! Bedankt voor je inzet!

 6. Angela Raanhuis uit Houten op 18 november 2023 om 17:39

  Wat fijn voor jou, Paula, om binnenkort een nieuw pad in te kunnen slaan.

  Wat heb ik al die jaren genoten van het brood en de vele glutenvrije lekkernijen. En dan altijd met die warme attente bediening én jouw lach.

  Superfijn natuurlijk dat je bedrijf is overgenomen. De nieuwe eigenaren boffen met zo’n bloeiende specialistische bakkerij met enthousiaste klantenkring.

  Succes gewenst! Het ga je goed, Paula!

Laat een reactie achter