Klantenservice

Klantenservice

In de webshop van de Gebaksjuwelier kun je glutenvrije producten bestellen die binnen Nederland bezorgd worden door DHL of die je zelf afhaalt in de winkel. Een deel van het assortiment is niet geschikt voor verzending, dit kun je zien bij het bestellen van het product. Soms is ‘de koek is op’ , het product is dan niet voorradig.

Kies je voor bezorgen?

Uiterlijk dinsdag dient je bestelling binnen te zijn. Je betaalt via iDeal. Wij bakken je brood en ander glutenvrij lekkers op donderdag en laten dit door DHL bij je thuis afleveren op vrijdag*. De verzendkosten bedragen €7,45 binnen Nederland. Voor bestellingen vanaf €65,00 is de verzending gratis. *Opgegeven levertijd is indicatief.

Kies je voor afhalen tijdens openingstijden?

Uiterlijk 10:00 de dag van te voren ontvangen we je bestelling. We hebben die tijd nodig om je producten te maken. Op maat gemaakte taarten hebben een besteltermijn van 2 weken. Betaling vindt plaats via de webshop of in de winkel, tenzij anders is afgesproken.

Klachtenafhandeling

Wij streven er naar onze producten vlot, goed en naar wens te leveren. Gaat er onverhoopt iets niet naar behoren, dan willen we dat graag in samenspraak oplossen. De procedure voor de klachtenafhandeling vind je in de algemene voorwaarden.

Openingstijden

Voor actuele openingstijden klik hier.

Contactinformatie

Glutenvrije bakkerswinkel Gebaksjuwelier
Schoolhof West 13 A
4105 AL Culemborg
info@gebaksjuwelier.nl
0345-508444