Testimonials

Testimonials

Wat zeggen anderen over de Gebaksjuwelier:

25 reacties

  1. Barbara op 18 november 2013 om 09:24

    Hoi paula,

    Gisteren heb ik heerlijk genoten van je glutenvrije high tea!
    Nadat ik de foto’s van de vorige editie had gezien, heb ik bijna gesmeekt om ook te mogen komen :):) hihi wat wel resulteerde in een persoonlijke uitnodiging die ik graag met beide handen aangreep, ook al is Culemborg niet langs de deur voor mij.

    Eerst natuurlijk de hartige ronde, met de echt suuuuuper lekker smakende quiche.. Jum jum daar had ik nog wel een stukje van gewild! 🙂 en de lekkere kaas koekjes. Ik hoop dat ik beide ook zelf nog ooit eens kan maken…
    De soesjes met zalm heb ik toch geprobeerd, ondanks dat ik geen vis lust, maar die was om die reden dus ook niet zo’n succes bij mij 🙂 en de rozemarijn?crackers hadden wat mij betreft iets meer smaak mogen hebben of een lekkere humus of tapende op gemogen.

    Daarna de eerste zoete ronde!
    Ja hoor, daar waren de heerlijk uitziende biscuitgebakjes met marsepein waar ik zo naar uitgekeken had! En de verwachtingen die ik had zijn waar gemaakt, heerlijk en zacht en luchtig!
    En ook de brownie met noten was goddelijk lekker, gelukkig wel een klein stukje want het vulde enorm 🙂 toch kon ik het niet laten om ook een stukje brownie te proeven zonder nootjes omdat iemand daar super enthousiast op reageerde, maar die vond ik eigenlijk veel minder lekker (misschien te bitter van de pure chocolade?). Dus de notenbrownie bleef mijn favoriet!
    Ook waren er chocoladekoekjes van eiwitten, ook erg lekker! en gemberkoekjes: niet echt mijn smaak. Lekkere reepjes met tropisch fruit: hmmmm! (Graag receptje! 😉 )
    En er was ook lekker fruit in de vorm van druiven en meloen. Lekker veel afwisseling.

    Daarna was er nog een zoete ronde met gevuld speculaas gemaakt met kokosbloesemsuiker. Maar dat viel ons helaas wat tegen. Misschien heb ik nog te veel de smaak van glutenvolle gevulde speculaas in mijn hoofd omdat ik nog geen jaar glutenvrij ben? Of dat de kokosbloesemsuiker me niet zo goed smaakt? Dat heb ik immers ook nog nooit geproefd…
    En heerlijke kokostruffels konden er ook nog wel bij, hoewel we nu toch echt wel vol begonnen te raken en ook nog bonbons die we natuurlijk ook MOESTEN proeven!

    Al met al een gezellige middag met leuke mensen en overheerlijke hapjes waar we zonder zorgen alles van konden nemen!
    Zeker voor herhaling vatbaar!

    Bedankt paula!

  2. Jennie op 27 april 2014 om 12:31

    Hoi Paula,

    Vrijdag 25 april was ik samen met een vriendin bij je . Wat een prachtig atelier heb je gerealiseerd. We hebben met smaak je allereerste tompouces geproefd . Goed om te horen dat het superdruk met Pasen was en dat je al veel vaste , tevreden klanten hebt. De chocolade-meringuekoekjes zijn een aanrader. Heerlijk ! Ga zo door. Ik kom nog wel een keer binnenvallen om de rest van je assortiment uit te proberen. Hartelijke groeten van Jennie

  3. jolanda op 29 april 2014 om 18:57

    Zomaar ineens stond ik in je winkel want ik moest naast jou zijn….wat een prachtige winkel en wat een ruimte….en jou chocolade koekjes met noten zijn niet normaal zo lekker…ik heb er al 5 op mmmmmm zo lekker….Paula heel erg veel succes en ik denk dat jou concept zeker gaat slagen. Lieve groet van ons

  4. Evelien op 29 juni 2014 om 20:59

    Hé Paula,
    Wat hebben wij gisteren genoten van je glutenvrije lunch zeg! Jammer dat we het niet in de winkel konden doen, ivm de hond, maar jouw suggestie om te picknicken in het prieeltje bij Lekkers aan de Lek was briljant! Wat een leuk plekje! Daar hebben we onze lunch uitgepakt: heerlijke warme quiche als starter, echt geweldig brood als sandwiches met zalm, tonijn of komkommer, mmmmmmh! Ook de kaaskoekjes knabbelden lekker weg. En toen kwam HET doosje! Drie zoete heerlijkheden waar we allemaal met de ogen dicht van hebben genoten! Een aanrader (ook voor mensen zonder coeliakie) én zeker voor herhaling vatbaar! Dus tot binnenkort!
    Gr Evelien

  5. Giselle van de Rovaart op 9 juli 2014 om 20:29

    Hoi Paula,
    Inmiddels hebben wij kunnen genieten van jouw heerlijke chocolade koekjes (met nootjes) en kokostruffels. We hebben gesmuld! En voor de verjaardag van m’n man had je een geweldige taart gemaakt met chocolade taart, die er niet alleen prachtig uitzag maar ook overheerlijk smaakte. Wat ik fijn vind is dat het net zo smaakt als gebak met gluten. (Want het is best afkicken als je na 44 jaar opeens geen gluten meer mag en alles ‘anders’ smaakt). Dank je wel en graag tot ziens!

  6. Mirjam op 8 september 2014 om 09:03

    Hi Paula,
    Ik heb je genomineerd voor ’the very inspiring blogger award’.
    Kijk hier voor het hele verhaal: http://ikbenglutenvrij.nl/?p=9407
    Groetjes, Mirjam

  7. Leo dr Beijer op 16 december 2014 om 22:20

    Mijn vrouw is al enige tijd glutenvrij na veel zoekwerk kwamen wij terecht bij de Gebaksjuwelier van Paula. We zijn dol blij dat we haar gevonden hebben, nergens anders vonden wij zulk een lekkere glutenvrije producten als bij haar.
    Dus ons motto is vanaf nu,
    Eet de glutenvrije producten met plezier,
    van de geweldig goede GEBAKSJUWELIER
    Leo

  8. silke op 19 december 2014 om 19:51

    Beste Paula,
    Ik ben zelf ook glutenvrij en voor mij heb je ook een enorm lekkere taart gemaakt van nemo! (Beetje veel te laat) Ik wilde je daarvoor nog bedanken, ik heb nog nooit zo’n lekkere taart gegeten en het is zeker van herhaling vatbaar!

    Groetjes Silke

    • Paula op 19 december 2014 om 20:17

      Dank je wel Silke, en graag gedaan! Ik hoorde wat ´Nemo´ voor jou betekent… bijzondere tijden toen. Groetjes, Paula

  9. Petra Bonekamp op 30 december 2014 om 15:05

    Beste Paula,

    DANK JE WEL door jouw site krijg ik weer hoop…..

    In het nieuwe jaar ( als ik mij weer wat beter voel) kom ik een keer bij de gebaksjuwelier langs!

    ( Bakker van 39 die pas te horen heeft gekregen geen gluten meer te mogen gebruiken / werken .)

  10. Michelle Jägers op 21 januari 2015 om 18:22

    Bedankt voor de recepten van de gluten vrije petit fours. Ze zijn heel goed gelukt en smaakte heerlijk!

  11. Mirjam op 31 januari 2015 om 21:55

    Dank je wel Paula voor het hele leuke bakfeestje van Linde! Wat een feest om in jouw prachtige bakkerij bezig te mogen zijn. De koekjes en cakejes waren mooi en lekker! We hebben enorm genoten!!

  12. Familie Meuwissen op 9 februari 2015 om 19:06

    Ons gezin hoeft niet glutenvrij te eten, maar we eten wel iedere zondag gebakjes van Paula! Ze zijn gewoon zo lekker! Vooral die frambozen met witte room en chocoladebodem. Normaliter hap ik snel wat weg, maar deze gebakjes daar doe ik expres heel lang over, stukje voor stukje. Fijn dat je zulke lekkere taartjes en koekjes maakt!

  13. Kirsten op 11 maart 2015 om 14:23

    Beste Paula,
    Hartelijk gefeliciteerd met je 2e plaats! Het is je van harte gegund en je hebt het echt zelf verdiend doordat je hart en ziel in je bakkerij en je producten legt!
    groetjes, Kirsten

  14. Nanda op 20 september 2015 om 09:44

    Beste Paula,

    Ik moet zeggen dat je koerier niet overdreven heeft. Je pecannotentaart smaakt subliem, goddelijk om met de woorden van mij vriend te spreken 🙂 Toen ik hem vertelde dat het glutenvrije taartjes waren vroeg hij zich af waarom wordt er in de vredesnaam gluten gebruikt. Dit smaakt vele malen lekkerder dat de glutenvolle gebak. Steek die maar in je zak meid.
    We zaten af te vragen waar de bodem van gemaakt was. In eerste instantie dacht ik aan harde wener maar toen zag ik op de site dat het ‘gewoon zanddeeg’ heb gebruikt. Ik heb mijn vriend nog niet verteld dat het recept op jouw site staat anders moet ik nu gelijk de keuken in om een hele taart te maken.

    Net een paar plakjes brood gehad mmmmmmmmmm. Smaakt voortreffelijk! Daar kunnen ze bij Yam en Genius niet tegen op.

    Ooit in mijn koksverleden heb ik gezinspeeld om me te specialiseren in patisserie maar dat heb ik niet gedaan omdat ik toentertijd geen stageplek kon vinden. Nu begint het weer te kriebelen…… Maar opzoek naar tips en trucs om glutenvrije brood e.d. te kunnen bakken.

    Even een hele andere vraag. Ik mijn verbeelding maakte ik ‘vroeger’ altijd gebruik van couverture waar geen suiker aan toegevoegd is. Wanneer ik op internet zoek zie ik alleen maar couverture met suiker. Is er überhaupt couverture verkrijgbaar zonder suiker of moet ik daarvoor bij een groothandel zijn?

    Groet Nanda

  15. Annelieke op 1 november 2015 om 21:06

    Ik heb een hele blog geschreven over dit glutenvrije paradijsje. De conclusie:

    “Ik krijg alweer trek als ik er aan terug denk! Voor iedereen die glutenvrij moet eten is dit een echte aanrader. Zelfs als je helemaal niet in de buurt van Culemborg woont kan ik je echt aanraden om hier een keer naar toe te rijden!

    De gebaksjuwelier, deze winkel staat samen met Toet en Costa Viola in mijn top 3 met lekkerste glutenvrije plekken in Nederland!”

  16. Yolande van Bilderbeek op 30 december 2015 om 16:43

    Ik heb voor mijn 50e verjaardag een prachtig opgemaakte glutenvrije Sarah gehad. Het was een grote verrassing en vooral: heerlijk! Ik heb ervan genoten, hartelijk dank!

  17. Stefan de jong op 22 april 2017 om 21:25

    Dames,

    Ik wilde jullie heel erg bedanken voor de koffie met gebak die jullie vandaag verzorgt hebben voor ons 4. En voor mij natuurlijk de vele glutenvrije producten voor zelf te bakken en de lekkere dingen die jullie gemaakt hebben. Blijf zo door gaan

    • Paula op 27 april 2017 om 16:58

      Beste Stefan, hartelijk dank voor de complimenten! Graag tot ziens, groet Melissa en Paula

  18. Fatime de Boer op 30 april 2018 om 15:13

    Beste Paula,
    Via een gluten vrije Sarah speculaas te googlen kwam ik op je site terecht. Ik word over een maand 50, en zoek de mogelijkheid om een GV Sarah te kunnen laten maken. Graag wil ik van je horen, of dit mogelijk is, en wat de prijs zal zijn inclusief bezorgen ( woon in NH, Enkhuizen).
    Ik lees hier zulke mooie recensies, hoop dat het kan.
    Met vriendelijke groet,
    Fatime de Boer

    • Paula op 7 mei 2018 om 19:40

      Beste Fatima,
      Ik zie je bericht nu pas, ik heb je inmiddels een mail gestuurd. Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet, Paula Onink

  19. Hedy op 26 november 2022 om 13:04

    Vandaag met onze achterburen mee geweest naar jullie prachtige zaak ! Een hele vitrine vol om een GV gebakje te kunnen kiezen . De keuze is bij jullie reuze . Ook gelijk brood en banket staaf meegenomen . Genoten genoten

  20. Marthe op 31 maart 2023 om 14:31

    Ha Paula,

    Wat hebben mijn dochter en ik GENOTEN van een overheerlijke en mooi verzorgde high tea! Wat bijzonder om zo te genieten van een glutenvrije (en voor mij ook koemelkvrije!) echte high tea. De sfeer in je mooie bakkerij was al meteen heel gezellig met een mooi gedekte tafel. En eigenlijk was alles OVERHEERLIJK. Eerst kregen we een heerlijke wortelsoep met brood, daarna een mooie high tea plateau met sandwiches en kaascroissantjes. En daarna uiteraard een overheerlijk plateau met allerlei zoetigheden waaronder brownies, gevulde koeken en speculaas, taartjes en kaneelkoekjes. Mijn dochter heeft verrukt van alles foto’s gemaakt omdat het niet alleen zo verrukkelijk smaakte maar ook omdat het er zo mooi uitzag. Ze heeft dingen gegeten die ze nog niet eerder had kunnen proeven. Kortom, veel dank voor deze verwennerij en voor alle goede zorgen! Ik heb deze week meteen weer een heel aantal van je overheerlijke broden besteld die ideaal zijn, ook om mee naar school te nemen voor mijn dochter. En natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat lekkernijen erbij te bestellen :-).

    Hele hartelijke groet!

  21. Jolande op 18 november 2023 om 11:02

    Zojuist een bestelling opgehaald en als extraatje de lemon meringue tartelettes meegenomen. We hadden al aardig wat kilometers in de wielen en moeten er nog een heel aantal, dus een koffie to go gehaald en in de auto met de tartelettes gesmuld. Wat zijn die tartelettes heerlijk! Goed bladerdeeg en een heerlijke zachte merengue erop. Zo jammer dat jullie gaan stoppen!

  22. Cisca op 9 december 2023 om 12:00

    Lieve Paula en team, dank voor de vele jaren brood en banketzorg. Ik hoef mijn favoriete producten hopelijk niet te missen na de doorstart. Maar het smaakt vast anders als jullie liefde en energie er niet in zit.
    Alle goeds voor de toekomst.

Laat een reactie achter