
Terugkijken op 2014 met de Gebaksjuwelier
Einde van het jaar, de tijd om terug te kijken op wat je wilde doen, wat je hebt gedaan en tijd om nieuwe plannen te maken.
Voor het vakblad ‘Bakery Next‘ heb ik in november de tijd genomen om de totstandkoming van de glutenvrije bakkerswinkel Gebaksjuwelier onder de loep te nemen. Je kunt het artikel hier lezen: Gebaksjuwelier, van droom naar realiteit.
Blij
Hoewel de glutenvrije bakkerswinkel nog maar in de kinderschoenen staat, met de bijbehorende kinderziekten, ben ik al heel blij met de resultaten tot toe. Elke dag nieuwe blij verraste mensen in de zaak, die iets lekkers èn glutenvrij kunnen eten. Elke week vaste bezoekers die ondertussen weten wat er te halen is bij de Gebaksjuwelier. Elke keer word ik blij als ik een mooi gebakje of een vers brood mag inpakken en meegeven. Het zijn toch ambachtelijk gemaakte producten waar ik tijd, aandacht en liefde in stop en die dan met iemand anders mee mogen…
Blij met jou, de online lezer die het blog leest, en hopelijk iets positiefs uit deze blogs haalt.
Oeps
Dat het niet allemaal soepeltjes verloopt, kun je je vast voorstellen. Ook bij bakkers gaat er wel eens iets niet zoals het hoort. Wat er allemaal misgaat bij de Gebaksjuwelier? Ha, ‘genoeg’, zou ik zo zeggen. Van aangebrande kweeperen tot zeer donker meergranen brood. Van een fantastisch nieuw recept voor baksteen, gemaakt van haver, tot ingestorte boltaarten. En dan is het de kunst om door te gaan, net zo lang tot het wel naar wens is.
Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Oh, wat liggen er nog veel plannen op de plank. Een mooi koffiezetapparaat, pinautomaat, strakke vloer, zachte bolletjes, gezonde repen, tal van ideeën voor de komende blogs, website ‘fine tunen’… waar te beginnen???
Maar nu eerst even dit:
Aan de oliebollen! Heel goede jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van de Gebaksjuwelier? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Onderaan de homepage staat een invulformulier waar je naam en e-mailadres kunt invullen. Eén keer per 2 weken ontvang je via de mail een nieuwsbrief. Je kunt je weer eenvoudig uitschrijven als je geen mail meer wilt ontvangen.
Heb jij een opmerking of vraag over dit blog?
Schrijf je reactie in onderstaand commentaarveld
Paula
Gebaksjuwelier

Ha Paula, Wat een mooi verhaal! Wij zijn in ieder geval erg blij met jou als glutenvrije bakker. Het is jammer dat je niet wat dichterbij woont. Komend jaar komen we zeer zeker eens high tea-en en gaan de meiden jouw brood keuren. Voor nu bakken we onze eigen glutenvrije oliebollen die dit jaar bijzonder lekker, luchtig en knapperig zijn! Ik wens je een zeer mooi 2015!
groet,
Jelly
Dank je wel Jelly! Lijkt mij heel leuk om jou en de meiden een high tea te serveren. Je oliebollen klinken lekker!!! Tot in het nieuwe jaar! Groet, Paula
Leuk geschreven weer!
Dank! Fijne jaarwisseling, Sandra. Al het goede voor jou en je mannen. Paula
Alvast een gelukkig nieuwjaar Paula!
Ik kom zeker ook in 2015 af en toe langs voor wat lekkernijen uit je winkel!
Gelukkig nieuwjaar Elize. Je bent van harte welkom! Groetjes Paula
Gaan we dit jaar weer een high tea doen bij jou? Vorig jaar was de zeer spontane Facebookactie heel erg geslaagd.
Ik ben voor!!!