gebaksjuwelierinamsterdam

Overal in Nederland glutenvrij brood van de Gebaksjuwelier?

Daar zat ik, zo’n vijf jaar geleden, twee dagen in de week, te wachten op de bus naar huis. De bushalte stond bij een drukke weg richting de A2. Ik keek naar het passerend verkeer. Wat mij opviel was de grote hoeveelheid bestelwagens en vrachtwagens van bakkerijen. De Gebaksjuwelier als winkel bestond toen nog niet, maar ik was, al wachtend op de bus en tijdens de 30 minuten durende busreis, uitgebreid aan het dagdromen over mijn eigen glutenvrije bakkerswinkel! Wat zou het gaaf zijn als er over een paar jaar ook een bestelwagen van de Gebaksjuwelier door het land zou rijden…. lekkere glutenvrije producten bereikbaar voor iedereen. Wat zou dat fantastisch zijn!

Inmiddels is de glutenvrije bakkerswinkel de Gebaksjuwelier een paar jaar op weg, maar niet op de weg met bestelwagens. Nee, zo ver is het niet. Voor mensen die niet de reis naar de winkel kunnen maken is in maart 2017 de webshop gestart. In de webshop kun je je bestelling plaatsen en die verzenden we via Post NL. Zo kunnen we jou, de klant die wat verder weg woont, voorzien van heerlijk glutenvrij brood en de andere producten uit de bakkerij.

Wat in deze tijd van de 24 uurs economie wel eens wordt gedacht, dat de producten van de Gebaksjuwelier elke dag geleverd kunnen worden. Dat is tot nu toe niet haalbaar. We werken met verse producten en alles wordt met de hand gemaakt. De bestellingen van verjaardagstaarten, bruidstaarten, gebak en brood voor in de winkel nemen een groot deel van de tijd in beslag. Daarom zijn de productieprocessen dusdanig ingericht dat het klaarmaken voor verzending op één vaste dag in de week gebeurt. Je weet nooit wat de toekomst brengt, dit is hoe het nu is georganiseerd.

Een schema:

Dinsdag

We ontvangen je bestelling via de webshop graag uiterlijk op dinsdag. Dan kunnen we alles administratief in orde maken en de planning opstellen.

Woensdag en donderdag

Aan de hand van de binnengekomen bestellingen gaan we aan de slag. Alles wordt ambachtelijk gemaakt, met liefde en passie, en zonder gluten.

Donderdagmiddag

De producten worden aan de hand van de bestellijsten ingepakt en verzendklaar gemaakt. DHL haalt de pakketten bij ons op.

Vrijdag

DHL levert het pakket bij je af. Aan de hand van de track and trace code kun je het pakket online volgen. 100% garantie dat het pakket op vrijdag wordt afgeleverd kan DHL, en daarmee de Gebaksjuwelier, niet geven. Zie ook de Algemene Voorwaarden van de Gebaksjuwelier.

Afhalen

Kom je in de winkel je bestelling afhalen? Dan is het voor ons heel fijn dat we uiterlijk 10.00 ’s ochtends de dag van te voren je bestelling binnen hebben. Dat kan ook via de webshop, graag zelfs! Zo kunnen we jouw bestelling in orde maken en ligt het de volgende dag voor je klaar. Uitgezonderd op maat gemaakte taarten, daar hanteren we een bestellingstermijn van minimaal 2 weken voor. Afhalen kan tijdens openingstijden op woensdag tot en met zaterdag aan Schoolhof West 13A in Culemborg.

Maar nog steeds droom ik over een eigen bedrijfswagen, waarmee we jou nog beter van dienst kunnen zijn!

Schrijf je reactie in onderstaand commentaarveld

Smakelijke groet,

Paula Onink

Inschrijven nieuwsbrief

5 reacties

 1. Gerrit Aalvanger op 24 oktober 2017 om 07:31

  Ik ben begonnen om paar personen in mijn omgeving warm te maken voor de postbezorging. Als meer dat doen. .

  • Paula op 24 oktober 2017 om 17:57

   Dat is een goed idee Gerrit. Met anderen het brood bestellen en de verzendkosten delen, dan zijn de kosten niet zo hoog. Misschien ook interessant voor andere regio’s.
   Dank je. Paula

 2. Petra op 24 oktober 2017 om 10:13

  Ja, overal brood van jullie zou geweldig zijn! Mooie droom en soms worden dromen werkelijkheid! Misschien is het ook een mogelijkheid om te gaan samenwerken met een supermarktketen? Jumbo, Hoogvliet, Lidl?

 3. Monique van der Linden op 24 oktober 2017 om 13:28

  Onze dochters zijn zo enthousiast over jullie brood dat ik er eigenlijk best ieder weekend voor op en neer zou willen rijden. Maar…. het feit dat ik nu ook via de webshop kan bestellen, is al een super service. Daar worden we blij van. En wat daar in de toekomst nog bijkomt, is alleen maar een cadeautje. Jullie zijn uniek!

  • Paula op 24 oktober 2017 om 17:55

   Beste Monique,
   Bedankt voor de complimenten! Fijn dat het brood bij jullie dochters in de smaak valt. Fijne avond, Paula

Laat een reactie achter