uitgelichte afbeelding blog pf

Bakkie koffie? Kopje thee?

De terrassen zijn open! Ik kan weer (net als vroeger!) een kopje koffie in de stad drinken. Niet dat ik nu zo snel mogelijk naar het terras ga, maar wel fijn dat dit mogelijk is!

.

Foto uit 2017

.

Niet bij de Gebaksjuwelier

We kregen de vraag of bij ons plek was voor het nuttigen van een kopje koffie of een high tea. Bij de Gebaksjuwelier pakken we onze horeca activiteiten nog niet op. Er mogen geen klanten binnen aan de tafel zitten. Daarbij, we zijn geen horecagelegenheid en hanteren daarom de regels van het protocol ‘Verantwoord Winkelen’. Dat houdt bij ons in: maximaal 3 klanten in de winkel.

.

Onze mooie, rooie espresso machine, ooit aangeschaft vlak voor de allereerste lockdown, zal snel in gebruik worden genomen. Dan kunnen we koffie om mee te nemen serveren.

.

Espressomachine, volledig aangesloten

Thuis een glutenvrije high tea organiseren

Dus nog geen koffie of thee met een gebakje bij de Gebaksjuwelier. Wat wel kan is een aantal producten bestellen om thuis je eigen glutenvrije high tea te serveren. Denk bijvoorbeeld aan mini-kaascroissants, petit fours, kleine broodjes, brownies, diverse koekjes etc. Meer suggesties vind je in dit blog. Neem contact op via mail (paula@gebaksjuwelier.nl) voor de mogelijkheden en prijzen.

Petit fours

We hopen snel je weer te kunnen ontvangen voor een bak koffie met een gebakkie!

.

Heb jij lekkere tips wat te serveren bij een glutenvrije high tea? Laat het weten in de berichten.

.

Schrijf je reactie in onderstaand commentaarveld.

.

Smakelijke groet,

.

Paula Onink

Gebaksjuwelier

Inschrijven nieuwsbrief

1 reactie

  1. Cafe du jour op 18 oktober 2022 om 16:18

    Leuk artikel, het blijft een heerlijke activiteit, lekker een kopje koffie doen op een terrasje. Groetjes, Anne.

Laat een reactie achter