uitgelichte afbeelding blog pf

Bakkie koffie? Kopje thee?

De terrassen zijn open, restaurants ontvangen gasten in een aangepaste omgeving. Ik kan weer (net als vroeger!) een kopje koffie in de stad drinken. Niet dat ik nu zo snel mogelijk naar het terras ga, maar wel fijn dat dit mogelijk is!

.

Foto uit 2017

.

Niet bij de Gebaksjuwelier

Bij de Gebaksjuwelier pakken we onze horeca activiteiten nog niet op. We zijn geen horecagelegenheid en hanteren daarom de regels van het protocol ‘Verantwoord Winkelen’. Dat houdt bij ons in: maximaal 3 klanten in de winkel. Als er een stel aanschuift voor een high tea zou dat inhouden dat we andere klanten niet (of minder makkelijk) kunnen helpen, totdat de high tea is afgelopen. Dat is niet te doen.

.

Zodra de maatregelen versoepelen, kijken we of we weer koffie en thee kunnen schenken. Tot die tijd blijft deze mooie, rooie koffiemachine werkloos in de hoek staat (een week voor de lockdown helemaal geïnstalleerd).

.

Espressomachine, volledig aangesloten

Thuis een glutenvrije high tea organiseren

Dus nog geen koffie of thee met een gebakje bij de Gebaksjuwelier. Ook de high tea bij ons nuttigen is niet mogelijk. Wat wel kan is een aantal producten bestellen om thuis je eigen glutenvrije high tea te serveren. Denk bijvoorbeeld aan mini-kaascroissants, petit fours, kleine broodjes, brownies, diverse koekjes etc. Meer suggesties vind je in dit blog. Neem contact op via mail (paula@gebaksjuwelier.nl) voor de mogelijkheden en prijzen.

Petit fours

We hopen snel je weer te kunnen ontvangen voor een bak koffie met een gebakkie!

.

Heb jij lekkere tips wat te serveren bij een glutenvrije high tea? Laat het weten in de berichten.

.

Schrijf je reactie in onderstaand commentaarveld.

.

Smakelijke groet,

.

Paula Onink

Gebaksjuwelier

Inschrijven nieuwsbrief

Laat een reactie achter