puzzel 2

Zo ver weg en dan opeens heel dicht bij – Coronavirus

van eigenbelang naar verantwoordelijkheid nemen

.

.

Wat had ik zin in de week na de glutenvrije markt in Veldhoven. Zo hard gewerkt! En dan nu de ontspanning met veel leuke dingen op de agenda. Nog voor de week om was werd alles afgezegd. Balen! Ik had net zo zin in het theater, een lezing, een verjaardag, naar de sportschool gaan.

.

Maar toen drong het besef tot mij door. Het gaat niet om mij en wat ik nu allemaal moet missen. Het gaat niet om mij en mijn gezin, het gaat om ons allemaal! Als we inderdaad het sociale contact tot een absoluut minimum bewaren, kunnen we hopelijk voorkomen dat er een piekbelasting in ziekenhuizen en andere onderdelen van de zorg ontstaan.

.

.

Heb ik iets nieuws verteld? Waarschijnlijk niet. Wat ik je nog wil meegeven is hoe de Gebaksjuwelier de komende weken zal draaien:

 • We zijn open volgens reguliere openingstijden, totdat blijkt dat aanpassingen nodig zijn. Dit melden we op social media en de website. We verzenden een extra nieuwsbrief indien nodig.
 • We werken met minimale bezetting. Zo kan het personeel tijd met de kinderen thuis besteden en beperken we de sociale contacten in de bakkerij.
 • We vragen onze klanten om vooral via de webshop te bestellen. Wil je het thuis laten bezorgen? Bestel dan uiterlijk woensdag 10.00. We verzenden de pakketten op donderdag en DHL levert het vrijdag af. Wil je je producten afhalen? Ook dan graag via de webshop bestellen, en indien mogelijk afrekenen. Dat scheelt contact met pinapparaat etc.
 • We schenken geen koffie of thee. High tea’s kunnen na Pasen weer gereserveerd worden.
 • In strijd met ons bedrijfsfilosofie houden we de praatjes kort in de winkel. Dat maken we goed met je nadat de normaliteit is teruggekeerd <3

.

Kan ik hier verder iets aan toevoegen? Denk goed aan jezelf en aan anderen.

.

*** Vergeet niet je lokale ondernemers niet, die kunnen je steun goed gebruiken. ***

.

#staysafe #blijfthuis #bestelonline #eenteameentaak

Hartelijke groet,

Paula Onink

Inschrijven nieuwsbrief

2 reacties

 1. Gerry Mulder op 17 maart 2020 om 08:16

  Hou je taai Paula!

  • Paula op 17 maart 2020 om 09:25

   Dank je wel Gerry. Jullie ook!

Laat een reactie achter