Donker meerzaden

Een stevig brood met zonnebloempitten, wat zeer goed te combineren is met hartig beleg.

Ingrediënten

tapiocazetmeel, glutenvrij havermeel, aardappelzetmeel, lijnzaad, zonnebloempitten, vlozaad, glutenvrije havervlokken, gist, sojaeiwit, suiker, plantaardige olie (raapzaad), sojabloem, verdikkingsmiddel (E466), bakkerszout, suiker (gebrand), maltodextrine, aroma (boteraroma), enzymen.

Allergenen

5.40

8 beoordelingen voor Donker meerzaden

  1. Meu Aben

    Super brood!!!! Ook uit de vriezer

  2. eyor200 (geverifieerde eigenaar)

    Vandaag voor het eerst dit brood gegeten en ik vind het echt super lekker. En zeer zeker voor herhaling vatbaar.

  3. Judith Meidam (geverifieerde eigenaar)

    Het beste glutenvrije en lactosevrije brood dat ik ooit heb gehad. Ook uit de vriezer!!

  4. Angela

    Fan-tas-tisch! dit brood.
    Het beste gluten- en lactosevrije brood dat ik ken. En ik ken er vele.
    Dank en hulde aan bakker Paula Onnink!

  5. Yvonne

    Het eerste glutenvrije brood wat heerlijk is en ook niet hoef te roosteren!!
    Fijn dat er zo’n bakkerij is

  6. Marjet Strik

    Vorige week met de proeverij een broodje gekocht, wat een HÉÉRLIJK brood!

  7. Jolanda Terlien (geverifieerde eigenaar)

    Het lekkerste brood

  8. wendy ravensbergen (geverifieerde eigenaar)

    Zo ontzettend lekker brood! Het lekkerste glutenvrij brood dat er bestaat

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *