lek pakket 2

Nieuwtjes uit de bakkerij… 6 juli 2021

Wegafsluiting

Van 12 juli tot en met 30 juli is de straat Schoolhof West afgesloten. We krijgen eenrichtingsverkeer in de straat, de parkeerplaatsen gaan naar de overkant en er komen tuintjes voor de gevels van de winkels en appartementen. De winkel is in deze periode te voet en op de fiets te bereiken. Kom je met de auto, dan kun je deze in de omliggende straten parkeren. We lopen graag met je mee om je inkopen in te laden.

Wandel/fietspakket

In en om Culemborg is het prachtig wandelen. Langs de Lek, door de uiterwaarden, door het Veld, in de binnenstad, langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie... zoveel te zien. Kijk eens op www.klompenpaden.nl/ ter inspiratie. Voor de wandelaars en fietsers hebben we een speciaal pakketje met glutenvrij lekkers:

Reserveer je pakketje via mail paula@gebaksjuwelier.nl of bel naar de winkel 0345-508444. Je kunt ook je waterfles vullen, je blaas legen en/of even uithijgen als je je spullen ophaalt.

Koffie, thee en high tea

Vanaf heden is het mogelijk om koffie, thee of een high tea (op reservering) te nuttigen. We hebben plek voor maximaal 4 personen tegelijk.

Zelf doen

De gehele maand juli gratis pakje gist à 125 gram bij aankoop van 2 of meer pakken broodbakmix van de Gebaksjuwelier.

Recept voor een glutenvrij ontbijt of lunch

Een super makkelijk en lekker recept met die ene banaan die net te rijp is om zo op te eten.

Banaan-havermout pannenkoekjes: Circa 4 stuks.

 • 1 rijpe banaan
 • 1 ei
 • 100 ml water of melk
 • 75 gram havermout

Prak alles door elkaar met een vork of pak een staafmixer. Maak er een glad, lobbig beslag van. Beslag te dun? Doe er wat havermout bij. Beslag te dik? Doe er wat water bij.

Bak de pannenkoekjes in een koekenpan met wat olie of roomboter op een middelhoog vuur aan beide zijden goudbruin. Eet smakelijk!

Zomerstop

De bakkerij is gesloten van 1 augustus tot en met 25 augustus. Laatste bestelmoment voor verzending voor de vakantie: uiterlijk dinsdag 27 juli. Vanaf donderdag 26 augustus staat het team van de Gebaksjuwelier weer voor je klaar!

Smakelijke groet,

Paula

Inschrijven nieuwsbrief

2 reacties

 1. Tiny Ranoesetiko op 6 juli 2021 om 12:12

  Hoi Paula, wat een fantastisch initiatief om een wandel/fietspakket samen te stellen! ik ga er zeker gebruik van maken binnenkort.
  dankjewel en tot ziens, Tiny

 2. Tanja op 7 juli 2021 om 09:02

  Altijd leuke nieuwsbrieven Paula 🙂

Laat een reactie achter