petit fours

Kennismaken met de Gebaksjuwelier

Ben je nieuw bij de glutenvrije bakkerij de Gebaksjuwelier? Welkom!

In dit blog vertel ik je wat wij bij de Gebaksjuwelier doen. Een link naar onze bedrijfsfilm laat zien wie we zijn. Verder leg ik uit wat wij voor jou kunnen betekenen. Nogmaals welkom!

De Gebaksjuwelier

In april 2014 startte ik, Paula Onink, de Gebaksjuwelier. Een glutenvrije bakkerij waar mensen met een glutenvrij dieet zorgeloos kunnen genieten van brood en banket. Inmiddels bestaat de bakkerij 6 jaar en doe ik het allang niet meer alleen. (Lees hier-2015-, hier -2016-, hier -2017- en hier -2020- blogs over hoe ik de afgelopen jaren heb ervaren). Met het team van bakkers, assistent-bakkers en verkoopmedewerkers draait de Gebaksjuwelier op volle kracht. Passie voor het vak, liefde voor het product en aandacht voor de klant: dat is waar het om draait.

Klik hier voor onze bedrijfsfilm.

Glutenvrij brood en banket

De producten van de Gebaksjuwelier zijn glutenvrij. Tevens zijn alle producten vrij van tarwe. Een deel van het assortiment is melkvrij en eivrij. We hebben een kleine selectie aan vegan producten. Hoewel we uiterst secuur werken, raden we onze producten af voor mensen met een ernstige allergische reactie op noten. Voor mensen die nieuw zijn bij de Gebaksjuwelier staat een Proefpakket (ook melkvrije variant) in de webshop. In het proefpakket zit een dwarsdoorsnede van ons ongekoelde assortiment. Dit kun je thuis laten bezorgen. Eén pakket per adres.

De winkel

De Gebaksjuwelier is een klein bedrijf met grote dromen in een niche markt. Onze openingstijden zijn beperkt tot 3 dagen (LET OP dit zijn onze aangepaste tijden vanwege COVID-19/Coronacrisis) :

  • donderdag 10.00 – 16.00
  • vrijdag 10.00 – 16.00
  • zaterdag 09.00 – 15.00

Je bent van harte welkom in onze winkel, mits de maatregelen voor Verantwoord Winkelen opgevolgd worden. (Anderhalve meter afstand, maximaal 3 klanten in de winkel, per bestelling 1 persoon in de winkel, contactloos pinnen). Zodra de maatregelen opgeheven zijn, schenken we weer koffie en thee aan onze grote tafels. Je kunt dan ook een high tea reserveren.

Afhalen

Wij stellen het zeer op prijs als er van te voren via de webshop besteld en betaald wordt. Met een minimale bezetting kunnen wij op die manier jouw gewenste bestelling bakken en klaar zetten. Uiterlijk 10.00 ‘s ochtends bestellen voor de volgende dag. Taarten op maat graag minimaal 2 weken van te voren.

Thuisbezorgen

Een groot deel van ons assortiment kan met de pakketdienst mee en bij je thuis bezorgd worden. We maken op donderdag je bestelling verzendklaar. DHL brengt het vrijdag bij je thuis. Bestellingen via de webshop dienen uiterlijk dinsdag binnen te zijn, dan kunnen we onze planning optimaal uitvoeren.

Speciale gelegenheden

Net als elke bakkerij bewegen we mee met de seizoenen en de feestdagen: aardbeien in het aardbeien seizoen, kruidnoten in de herfst, frisse gebakjes in de zomer, oliebollen met Oudjaar. Binnen de mogelijkheden kunnen we maatwerk leveren; denk aan gepersonaliseerde petit fours, verjaardagstaarten, bruidstaarten, geboortetaarten.

Contact

Wij versturen om de week een nieuwsbrief (je kunt je daarvoor aanmelden via de website). In deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte wat er bij de Gebaksjuwelier speelt. Nieuwe producten, veranderingen in werkwijze en openingstijden, links naar recepten en blogs, het is allemaal terug te lezen in de blogs. De Gebaksjuwelier is te vinden op Facebook en Instagram. Wil jij met ons contact? Een mail sturen is het meest effectief: paula@gebaksjuwelier.nl Tijdens openingstijden zijn we telefonisch te bereiken op 0345-508444

Heb je vragen, suggesties of wensen? Laat het ons weten.

Graag tot ziens!

Team Gebaksjuwelier

Inschrijven nieuwsbrief

Laat een reactie achter