petit fours

Kennismaken met de Gebaksjuwelier

Ben je nieuw bij de glutenvrije bakkerij de Gebaksjuwelier? Welkom!

In dit blog vertel ik je wat wij bij de Gebaksjuwelier doen. Een link naar onze bedrijfsfilm laat zien wie we zijn. Verder leg ik uit wat wij voor jou kunnen betekenen. Nogmaals welkom!

De Gebaksjuwelier

In april 2014 startte ik, Paula Onink, de Gebaksjuwelier. Een glutenvrije bakkerij waar mensen met een glutenvrij dieet zorgeloos kunnen genieten van brood en banket.

Inmiddels bestaat de bakkerij 8 jaar en doe ik het allang niet meer alleen. (Lees hier-2015-, hier -2016-, hier -2017- en hier -2020- blogs over hoe ik de afgelopen jaren heb ervaren). Met het team van bakkers, assistent-bakkers en verkoopmedewerkers draait de Gebaksjuwelier op volle kracht. Passie voor het vak, liefde voor het product en aandacht voor de klant: dat is waar het om draait.

Klik hier voor onze bedrijfsfilm.

Glutenvrij brood en banket

De producten van de Gebaksjuwelier zijn glutenvrij en tarwevrij. Een deel van het assortiment is melkvrij en eivrij. We hebben een kleine selectie aan vegan producten. Hoewel we uiterst secuur werken, raden we onze producten af voor mensen met een ernstige allergische reactie op noten. Voor mensen die nieuw zijn bij de Gebaksjuwelier staat een Proefpakket (ook melkvrije variant) in de webshop. In het proefpakket zit een dwarsdoorsnede van het ongekoelde assortiment. Eén pakket per adres.

De winkel

In de winkel bieden we onze dagverse producten aan. Niet alles in de winkel staat in de webshop, juist om je te kunnen verrassen met het aanbod en de bakkers vrijheid te geven om nieuwe dingen te proberen. Wil je zeker weten dat wat jij wil er ook is? Bestel dan van te voren in de webshop. Onze openingstijden zijn :

woensdag 10.00 – 14.00

donderdag 10.00 – 17.00

vrijdag 10.00 – 17.00

zaterdag 09.00 – 15.00

Je bent van harte welkom in onze winkel! Check even voor je vertrek of de openingstijden nog kloppen. Er zijn soms wijzigingen.

Afhalen

Wij stellen het zeer op prijs als er van te voren via de webshop besteld en betaald wordt. Uiterlijk 10.00 ’s ochtends bestellen voor de volgende dag. Je kunt tijdens het bestellen in de kalender de eerstvolgende mogelijkheid kiezen of een latere datum. Taarten op maat graag minimaal 2 weken van te voren bestellen.

Thuisbezorgen

Een groot deel van ons assortiment kan met de pakketdienst mee en bij je thuis bezorgd worden. Bestellingen voor verzending: uiterlijk dinsdag bestellen via de webshop. DHL brengt vrijdag je bestelling bij je thuis of het opgegeven Service Point.

Speciale gelegenheden

Net als elke bakkerij bewegen we mee met de seizoenen en de feestdagen: aardbeien in het aardbeien seizoen, kruidnoten in de herfst, frisse gebakjes in de zomer, oliebollen met Oudjaar. Binnen de mogelijkheden kunnen we maatwerk leveren; denk aan gepersonaliseerde petit fours, verjaardagstaarten, bruidstaarten, geboortetaarten.

Contact

Wil jij met ons contact? Stuur een mail naar: paula@gebaksjuwelier.nl Tijdens openingstijden zijn we telefonisch te bereiken op 0345-508444

Om de 14 dagen versturen we de nieuwsbrief (je kunt je daarvoor aanmelden via de website). In deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte wat er bij de Gebaksjuwelier speelt. Nieuwe producten, veranderingen in werkwijze en openingstijden, links naar recepten en blogs. De Gebaksjuwelier is te vinden op Facebook en Instagram.

Heb je vragen, suggesties of wensen? Laat het ons weten.

Graag tot ziens!

Team Gebaksjuwelier

Inschrijven nieuwsbrief

2 reacties

 1. Irene. op 20 maart 2021 om 07:42

  Goedemorgen, moet ik voor een bezoek aan de winkel een tijdslot reserveren?
  Ik zou graag met een vriendin eens langskomen. De website ziet er al fantastisch uit.

  • Paula op 20 maart 2021 om 08:00

   Goedemorgen,
   je bent van harte welkom zonder reservering. We hanteren maximaal 3 mensen tegelijk in de winkel. Van harte welkom!

Laat een reactie achter