header feest

Jubileum van de Gebaksjuwelier in de media

Naar aanleiding van het 5 jarig bestaan van de Gebaksjuwelier verschenen de volgende artikelen in de media:

 

* De Gelderlander Regio Rivierenland 19 april 2019 ‘Glutenvrij genieten van brood en gebak bij de Gebaksjuwelier’

 

 

* Culemborgse Courant 24 april 2019 ‘Gebaksjuwelier: glutenvrij genieten’

 

 

Als ik de artikelen van de pers herlees, besef ik me terdege wat een berg werk wij (mijn team en ik) hebben verzet om dit bedrijf op de glutenvrije kaart te zetten. Ik ben heel trots op het resultaat en we gaan door met het neerzetten van allerlei glutenvrij lekkers – nieuwe producten bedenken, het huidige assortiment verbeteren en de kwaliteit handhaven.

Hartelijk bedankt voor je vertrouwen!

 

Smakelijke groet,

Paula

 

Inschrijven nieuwsbrief

Laat een reactie achter