5 jaar cc 2

Sfeerimpressie jubileum 5 jaar glutenvrij genieten bij de Gebaksjuwelier

Wat een feest was het!

Het weekend van 5-6 april vierden we het eerste lustrum van glutenvrije bakkerij de Gebaksjuwelier. Na alle voorbereidingen en promotie kon het feest beginnen. Met koffie en gebak, kortingen in de webshop en leuke acties in de winkel trakteerden we de bezoekers.

 

En wat kwamen er veel mensen op de koffie! Geweldig om te ervaren. Echt van heinde en verre kwamen mensen naar de winkel om met ons het feestje te vieren. We kregen zulke mooie reacties te horen. Zoals dat we het glutenvrije leven veel makkelijker en lekkerder hebben gemaakt. Dat is nu precies waarom de Gebaksjuwelier 5 jaar geleden gestart is: zorgeloos genieten van glutenvrij brood en banket.

 

 

Bakdemonstratie sloffendeeg, met recepten om mee naar huis te nemen en stukjes sloffendeeg om te proeven. 

 

 

Eén team één taak…

 

Glutenvrij brood

 

 

Tijdens de opening 5 jaar geleden deed dit jonge meisje, fan van het eerste uur, mee met de workshop diertjes versieren…

 

en 5 jaar later versiert ze de koekjes! Bedankt voor al je bezoekjes!

 

Vitrine vol gebak

 

Aan alle bezoekers van deze dagen: bedankt voor jullie komst, de mooie woorden, de vele bloemen en kaarten die wij in ontvangst mochten nemen. Dankzij jullie was het een waar feest! Op naar het volgende lustrum!

 

 

Aan het eind van de dag was er een borrel voor familie, vrienden en ex-medewerkers en stagiaires. Allemaal mensen die achter de schermen de Gebaksjuwelier hebben geholpen met de groei naar het bedrijf zoals het nu is. Fijn om zoveel steun te mogen ontvangen. Zoals ik tijdens mijn speech zei: ‘Ik ben gewoon heel erg trots op mijzelf en mijn team!’

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief