dream plan2

Glutenvrije start van 2016

Zo eind december vliegen de jaaroverzichten, lijstjes en samenvattingen je om de oren. Ook ik kijk terug op het jaar, trots op wat ik allemaal met de Gebaksjuwelier heb bereikt, zowel in de bakkerij als online. Behalve terugkijken, stilstaan bij de verbeterpunten en de successen nogmaals te beleven, richt ik mijn vizier alvast op 2016.

Er liggen plannen op de planken bij de Gebaksjuwelier, die komend jaar gerealiseerd worden. Daarover een andere keer meer.

 

Jouw vraag

 

Dit jaar ga ik verder met het bloggen over glutenvrij bakken. Eén keer in de twee weken schrijf ik een bericht of plaats ik een video met informatie die waardevol is voor jou als lezer. Nu kan ik gaan bedenken wat voor jou interessant kan zijn, en dan de plank volledig mis slaan. Daarom wil ik 2016 goed beginnen en jou om hulp vragen. Over welke onderwerpen wil jij graag meer lezen? Heb je behoefte aan recepten of achtergrondinformatie over bepaalde ingrediënten? Wil je weten waar je bepaalde glutenvrije producten kunt kopen? Wat zou je in een filmpje willen zien? Vraag het en ik zoek het voor je uit.

vraagteken

Kennis delen

 

Een paar jaar geleden stelde ik ook deze vraag. Als je vanaf het begin mijn blog volgt, kun je dat je misschien nog herinneren. Daarop volgden interessante reacties met vragen over glutenvrij brood, gezonde producten en mijn toen nog fictieve glutenvrije bakkerij. Veel van deze vragen zijn in mijn blogs beantwoord, mede dankzij de andere lezers. De reacties van de lezers geven anderen weer nieuwe, waardevolle inzichten. Zelf vind ik dat de mooiste manier om informatie te kunnen delen, met z´n allen.

 

agenda planning website

Dus, denk eens rustig na, en stel je vraag onderaan dit blog.

 

Maak van 2016 een prachtjaar!

 

 

Schrijf je bericht in het commentaarveld hieronder.

Smakelijke groet,

De Gebaksjuwelier

Inschrijven nieuwsbrief

2 reacties

 1. Gerda op 30 december 2015 om 10:13

  Ik wens jou een heel goed 2016 en hoop nog veel van je te mogen lezen en leren.
  Ben erg benieuwd naar nieuwe recepten die ik ook zelf zou kunnen maken.
  Kijk erg uit naar de filmpjes van het bakken.
  Heel veel liefs Jos en Gerda

 2. Claudette op 30 december 2015 om 10:35

  Lieve Paula,

  Ik ben superblij met de gebaksjuwelier. Ik zou wel meer willen weten over het elastisch krijgen van deeg voor bijvoorbeeld pizza zodat het echt smaakt als bij de pizzaria.. Daarnaar macarons:) taartjes en worstebroodjes:)..

Laat een reactie achter