glutenvrijebakkerswinkeldegebaksjuwelierisgeopend

Glutenvrije bakkerswinkel de Gebaksjuwelier is geopend!

Zo, dat is dat!

Op zaterdag 5 april gaat de glutenvrije bakkerswinkel de Gebaksjuwelier officieel open. Van 09.00 tot 17.00 is er een proeverij (doorlopend) en een workshop voor kinderen, marsepeinen beestjes maken. Tijden workshop 10.00 – 10.45 en 13.30 – 14.15 (beperkt aantal plekken, deelname gratis).

Vanwege de voorbereidingen van de opening, maak ik het mijzelf makkelijk als het om mijn blog gaat. Ik link je door naar het blog van Mirjam Holleman, ikbenglutenvrij.nl. Zij is op bezoek geweest in de glutenvrije bakkerswinkel de Gebaksjuwelier. Lees hier haar verslag.

Wat ik nog aan je wilde vragen: bijna elke bezoeker in de winkel vroeg of ik al brood heb. Mijn antwoord daarop is: ´Nee, nog niet, maar ik ben het wel van plan. Net als de glutenvrije pizza’s uit de vriezer´.

En, wat zou jij het liefste willen proeven in een glutenvrije bakkerij? Laat je reactie achter, wie weet komt jouw wens wel uit 🙂

Schrijf je reactie in onderstaand commentaarveld.

 

Ik ga weer aan de slag met de laatste regelzaken voor de opening op 5 april, o.a. het vernieuwen van deze website, plannen van workshops, bestellen van verpakkingsmateriaal. Ik zie je graag terug op deze site of in de glutenvrije bakkerswinkel. Tot snel!

 

Smakelijke groet,

Paula Onink

Gebaksjuwelier

 

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

14 reacties

 1. Corien de Vries op 2 april 2014 om 08:26

  Kan me voorstellen dat je het je makkelijk maakt. Als ik het plaatje van de aankondiging zie dan ben ik al zeer benieuwd naar je nieuwe winkel. Weet niet of het me lukt om vanuit de Achterhoek naar je toe te komen, maar ik bekijk het even. Vast zal ik je blog volgen en zeker als het me de 5e niet lukt om een keer bij je aan te komen.

  Wie weet is het dan wel handig om je openingstijden van de winkel te weten, zodat ik niet voor een glutenvrije deur sta!

  Tot gauw en groet,
  Corien de Vries

 2. Corien de Vries op 2 april 2014 om 08:30

  Had even de blog van Mirjam Holleman moeten lezen want daarin stonden de openingstijden van je winkel. Sorry hoor!

  Nogmaals groet
  Corien

  • Paula op 2 april 2014 om 19:21

   🙂

 3. Gerda op 2 april 2014 om 09:01

  Hoi Paula,
  Eindelijk is het dan zo ver en heb je een eigen stekkie. Ik zou wel heel graag Bapao in je assortiment zien, heb het jaren gewoon gemaakt en nu glutenvrij. Het is een stoombroodje met een vlees of kip vulling, erg lekker en makkelijk op te warmen in een magnetron.
  Jos en ik wensen je heel veel succes, en we komen zeker een keer kijken en proeven.

  • Paula op 2 april 2014 om 19:20

   Hoi Gerda, bedankt dat je mij al die tijd hebt gevolgd 🙂 Bapao is een geweldig idee! Groetjes Paula

 4. sebastiaan brakband op 2 april 2014 om 12:32

  Beste paula,

  wat een geweldig idee. Wij een familie uit meteren hebben een dochter met coeliakie. Onze dochter is inmiddels 5 jaar, maar wat een belevenis om hier achter te komen. De onbekendheid bij consultatiebureau, heeft er mede voor gezorgt dat onze dochter bij 2 jarige leeftijd nog maar 9 kilo woog. Door doorpakken van ons als ouder werd de diagnose snel gesteld in het wkz utrecht. Nu weegt ze 24 kilo en is ze kerngezond. Ik juich dit soort ideeën dan ook erg toe. Niet alleen jouw bakkerij, maar ook de bekendheid die het op deze manier krijgt. Wij gaan ons best doen om as zaterdag bij de opening te zijn.

  veel succes toegewenst

  Groeten van een blije familie

  • Paula op 2 april 2014 om 19:19

   Hallo Sebastiaan, vervelend voor je dochter dat de diagnose zo lang op zich heeft laten wachten. En natuurlijk ben ik blij met je positieve reactie op de komst van de Gebaksjuwelier! Tot zaterdag! Paula

 5. sandra op 2 april 2014 om 14:50

  Hoi Paula,

  Ik hoop zaterdag langs te komen, maar dat is nog even afhankelijk van onze eigen planning.
  Wij willen je alvast heel veel succes wensen met je eigen toko!
  Dat je droom een groot succes mag worden!

  groetjes Sandra en familie

  • Paula op 2 april 2014 om 19:17

   Dank je wel Sandra! Zou leuk zijn om je weer te zien, maar de Gebaksjuwelier is er nog wel even hoor. Heeft geen haast.

 6. Mirjam op 2 april 2014 om 20:55

  😀

 7. Sonja op 3 april 2014 om 10:36

  Hallo Paula,

  heel attend- ik kreeg de artikel van gisteren in het ad van mijn collega en heb meteen op je site gekeken.

  Super initiatief! Ik heb zelf geen coeliakie, maar ben NCGI (Non-coeliac-gluten-intolerant). Dus sinds 3 jaar eet ik ook geen gluten meer. Uitzondering was altijd de lekkere taart in Duitsland. Dan had ik wel een week last van mijn darmen…

  Ik probeer zaterdag langs te komen. Alvast een verzoek: kan je ook iets bakken zonder geraffineerde suikers? Bijvoorbeeld met honing, stevia of agavesiroop?
  En hoe kan ik bij jou een hightea regelen voor een groep vriendinnen in augustus?

  Veel succes toegewenst!
  Sonja

  • Paula op 3 april 2014 om 21:48

   Hallo Sonja,

   sommige producten die ik maak zijn al zonder geraffineerde suikers. Op verzoek kan ik andere producten ombouwen. High tea is mogelijk. Stuur mij even een mail (paula@gebaksjuwelier.nl) voor meer informatie.

   Groet, Paula

 8. Geri op 3 april 2014 om 16:24

  O wat een goed idee, broodje bapao!! Wat zal m’n glutenvrije meid het heerlijk vinden om dat weer eens te kunnen eten. Ze is toch al zo happy dat jouw winkel aan haar fietsroute naar school ligt, maar dan heb je er zeker een vaste klant bij!
  Succes en tot zaterdag.

 9. noelia op 4 april 2014 om 08:02

  Goedemorgen!

  Wat een geweldig initiatief! Ik werd zo blij door het lezen van je site! Eindelijk een plek waar je gewoon heen kan en je weet dat je niet ziek wordt!

  Ik probeer zaterdag zeker langs te komen! Ik weet sinds november vorig jaar dat ik coeliakie heb. En daardoor al 22 jaar lang zo vaak ziek te zijn geweest! Ik hou zelf onwijs van bakken en koken en elke week stond er wel een taart of cupcakes op tafel! Helaas heb ik nog geen lekker glutenvrij recept gevonden en liet ik het voor wat het was maar jij geeft weer hoop! Ik kom zeker keer een workshop volgen in de hoop dat het huis toch weer zo lekker gaat ruiken en ik me ontspanningsmomentje weer terug heb!

  Hopelijk tot zaterdag! En echt top dat je dit doet!

  Groetjes Noelia

Laat een reactie achter