kuikentje paastak 34

Glutenvrij lekkers voor Pasen bij de Gebaksjuwelier

Openingstijden rondom Pasen:

  • donderdag 9 april 10.00 – 16.00
  • vrijdag 10 april Goede Vrijdag 10.00 -16.00
  • zaterdag 11 april 09.00 – 15.00
  • zondag Eerste Paasdag en maandag Tweede Paasdag gesloten

.

Wat zal deze Pasen anders zijn dan de drukke, gezellige dagen die we gewend zijn in de bakkerij, in de winkel en thuis. Toch willen we graag een bijdrage leveren aan een lekker glutenvrije Pasen. Om dit voor elkaar te krijgen, vragen we jouw medewerking. We werken deze dagen met minimale bezetting voor onze en jouw gezondheid. We volgen de maatregelen ‘Verantwoord Winkelen’ nauwgezet op. Dat houdt in dat de winkel anders ingericht is. De tweede voordeur gebruiken we als uitgang. 1,5 meter afstand tussen andere klanten en medewerkers. Maximaal 3 klanten tegelijk in de winkel. Voor de winkel is wachtruimte genoeg.

.

Bestel tijdig in de webshop: www.glutenvrijgenieten.nl/webshop

.

Drie opties:

  1. Bestel en betaal uiterlijk woensdagochtend 08 april 10.00 via de webshop en laat je Paaslekkers verzenden. Let op: niet al het gebak kan verzonden worden. DHL streeft er naar om alles vrijdag te leveren.
  2. Bestel en betaal in de webshop. Haal je producten af op de door jouw aangegeven dag: donderdag, vrijdag of zaterdag. Let op: bestellingen uiterlijk 10.00 de ochtend van te voren plaatsen. (Dus bv uiterlijk op woensdag om 10.00 bestellen om het donderdag af te halen). Dan kunnen wij een maximale planning maken met de minimale bezetting die we hebben.
  3. Bestel in de webshop. Kies in de winkel nog wat lekkers uit en betaal je gehele bestelling.

.

.

Graag tot ziens, online of in de winkel. Bedankt voor je medewerking, blijf gezond.

Fijne Paasdagen, Team Gebaksjuwelier

Inschrijven nieuwsbrief

Laat een reactie achter