kerstkaart gebaksjuwelier web2

Fijne Feestdagen 2020!

De periode rond Sinterklaas, Kerst en Oudjaar is altijd een drukke, gezellige tijd in de bakkerij. Omdat dit jaar alles anders gaat dan gewoonlijk, geef ik je hierbij onze planning voor de komende weken. Noem het een ‘routekaart’, als je wilt.

Algemene openingstijden:

  • donderdag 10.00 -17.00
  • vrijdag 10.00 – 17.00
  • zaterdag 09.00 – 16.00

Afhalen:

Bestel en betaal waar mogelijk online. Graag uiterlijk 10.00 de dag van te voren bestellen. Kom alleen naar de winkel. Maximaal 3 klanten in de winkel. Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten.

Laten verzenden:

Bestel uiterlijk op dinsdag, dan wordt het donderdag verzonden. DHL doet zijn uiterste best om alle bestellingen vrijdag te leveren. In deze tijden doen veel mensen online boodschappen, de drukte bij de koeriersdiensten neemt toe, er kan vertraging in de levering zijn. Om de drukte bij ons te spreiden verzenden we tot en met 17 december ook op woensdag (pakketten waar geen broodproducten in zitten). Laatste verzenddatum 17 december 2020.

.

Sinterklaas:

Op 5 december geopend van 09.00 – 15.00

Bestel en betaal waar mogelijk online. We zetten de bestellingen voor je klaar. Maak gebruik van de extra uitgang bij de bakkerij. Heb je de speciale taart voor een Heerlijk Avondje al gezien? Te bestellen tot en met 26 november.

.

Kerst:

23 en 24 december geopend van 09.00 – 15.00

Bestel en betaal waar mogelijk online, gebruik hiervoor het kerstbestelformulier (vanaf 6 december online). We zetten de bestellingen voor je klaar. Maak gebruik van de extra uitgang bij de bakkerij.

Je bent ook welkom als je niet besteld hebt!

Gesloten van 25 december tot en met 29 december.

.

Oudjaar:

30 en 31 december geopend van 09.00 – 15.00

Glutenvrije en melkvrije oliebollen, met of zonder rozijnen.

Net als vorig jaar kun je de oliebollen niet bestellen. Ze worden niet verzonden. Kom gewoon langs en haal een zak warme oliebollen. Bij de hoofdkassa kun je terecht als je nog meer lekkers (gebak, koek, brood) wil. Bij de Oliebollenkassa, in de bakkerij bij de uitgang, zijn alleen de oliebollen te koop. Tijdens deze dagen zijn maximaal 5 personen tegelijk welkom in de winkel.

.

De Gebaksjuwelier is gesloten van 1 januari tot en met 13 januari 2021.

.

Laten we er mooie dagen van maken, wij hebben er zin in!

Team Gebaksjuwelier

Inschrijven nieuwsbrief

Laat een reactie achter