foto-adventskalender-2016

#decemberglutenvrij 2016

Ken je die adventkalenders waar je vanaf 1 december tot en met kerstavond elke dag een luikje open maakt met een plaatje of chocolaatje erachter? Het is een soort aftelkalender tot kerst. Wij maken een glutenvrije adventkalender: Niet tot kerst, maar zelfs tot het nieuwe jaar! Elke dag in december verschijnt er één blog van één van ons glutenvrije bloggers. Als een soort estafette geven we het stokje elke dag aan elkaar door.

decemberglutenvrij

Wij weten al wat we wanneer gaan schrijven, maar dat is voor jullie een verrassing! Hieronder staan de deelnemers. Elke dag zullen we op facebook, twitter en onze blogs bekend maken wie er de blogger van de dag is. We gebruiken  #decemberglutenvrij.
We beginnen morgen. Houd ons in de gaten!!!!

 

Onderstaande bloggers doen mee aan #decemberglutenvrij:

glutenvrijkind.wordpress.com   storiesofacoeliac   boeddhamumglutenfree.blogspot.com  glutenvrijemama ikbenglutenvrij glutenvrijhoorterbij   kookdewereldrond.blogspot.com  schrijfselsvanmij.wordpress.com  hetmeisjemetdevoedselallergie  creatiefglutenvrij.wordpress.com  Foodless.nl  glutenvrijeblog.nl  glutenvrijkookhoekje  GlutenvrijeKeuken   MissGlutenvrij Bakersandfakers  Ohmypie  doemijglutenvrij thecoffeetype.com deglutenvrijeman  koosglutenloos  gebaksjuwelier   dailyinception.nl mamaenemily

 

Smakelijke groet,

Paula Onink

Inschrijven nieuwsbrief

1 reactie

  1. Gerda op 30 november 2016 om 08:59

    Wat leuk!!

Laat een reactie achter